Mourinho spreman dati rekordan iznos za Perišića?

Foto: fah

Jose Mourinho navodno je pripremio čak 60 milijuna eura za Interova Hrvata. Navodno nije riječ o Marcelu Brozoviću nego o Ivanu Perišiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta delo Sport piše kako je prodaja Perišića prioritet Interovim kineskim vlasnicima zbog financijskog fair-playa. Nakon njegove prodaje a milanski klub planira dovesti Sassuolova Domenica Berardija i Fiorentinina Federica Bernardeschija, a jedna od opcija je i dovođenje Driesa Mertensa iz Napolija jer mu ugovor ističe na kraju sljedeće sezone.

I Mourinhu se žuri kako bi bio siguran da Perišića neće dovesti Antonio Conte, trener vodeće momčadi Premierlige Chelseaja.

Inače, Perišić je nedavno počeo surađivati s poznatim agentom Falijem Ramadanijem, a Talijani upravo o tome vide naznaku da se dogovara veliki transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj transfer bi bio rekordan za nekog hrvatskog igrača. Ukoliko ga Manchester United dovede za 60 milijuna eura, to bi značilo da je Perišić doveden za isti iznos kao dosadašnji rekorderi Luka Modrić i Mateo Kovačić i to zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.