Možda mu u tenisu ne ide najbolje, no, zato je uspješan u uvredama i provokacijama: Nick Kyrgios na tiskovnu konferenciju došao s vulgarnom porukom za Donalda Trumpa!

Foto: Twitter

Nick Kyrgios, tenisač skromnih sportskih mogućnosti, ali zato vrlo talentiran za uvrede, nastavlja sa svojim provokacijama. Nakon što je prozvao srpskog tenisača Novaka Đokovića, koji je teniskom lopticom pogodio jednu navijačicu u publici zbog čega je i sankcioniran, okrenuo se prema novom američkom predsjedniku, koji zapravo još uvijek nije i službeno predsjednik najmoćnije zemlje svijeta jer nije prošao proces inauguracije, Donaldu Trumpu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nick Kyrgios na sarkastičan način komentirao je potez Novaka Đokovića rekavši da bi njega da je to učinio suspendirali do 2025. godine, danas je na tiskovnoj konferenciji u Sydneyju pojavio s majicom na kojoj je ispisano “Je*eš Donalda Trumpa.” Na pitanje čemu takvo vulgarno ponašanje i zašto je to učinio Kyrgios je odgovorio kako je “sve jasno.”

Podsjetimo, Kyrgios je je već platio dvije kazne ATP-u i to zbog izjava na račun hrvatske tenisačice Donne Vekić i i Stanislasa Wawrinke, ali i zbog svog skandaloznog ponašanja na meču s Mišom Zverevim.

Očito kako je Kyrgios shvatio da kao tenisač neće postići sve ono što je možda sanjao, no, ide mu puno bolje kao provokatoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.