Može li Lionel Messi ucjenjivati klub kao što je Barcelona?

Foto: fah

Kako izvještava senzacionalizmu sklon španjolski portal Don Balon Lionel Messi postavio je ultimatum Upravi Barcelone. Naime, Lionel Messi ima želju glede nekih igrača, no, ne igrača koje bi klub doveo kao pojačanja nego igrača koje bi klub trebao istjerati. Svojevrsna je to ”lista za odstrel” najboljeg nogometaša svijeta, koji je tako ”preuzeo” ulogu sportskog direktora kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je vjerovati da klubu poput Barcelone bilo tko, pa makar to bio i veliki Messi, može diktirati takve uvjete i postavljati ultimatume. Klub ostaje, igrači, koliko god bili veliki, odlaze. U Barceloni su igrale najveće zvijezda nogometa, od Romarija, Cruijffa do Ronaldinha, i nitko nije mogao ucjenjivati klub s Nou Campa. Može li to Lionel Messi?

Navodno je Argentinac izgubio živce nakon sinoćnjeg poraza od Malage u gostima kojim je Barca gotovo sigurno ostala bez prilike da obrani naslov u Španjolskoj, iako su imali veliku priliku izbiti na sam vrh ljestvice budući kako je Real remizirao u gradskom derbiju s Atleticom. Messi navodno traži od gazda kluba da se riješe Andre Gomesa, Jeremy Mathieua i Denisa Suareza. Ako se to ne dogodi, kako piše senzacionalizmu skloni portal Don Balon, Messi je spreman otići iz kluba čiji odavno postao zaštitni znak, veliki ljubimac navijača ponosa Katalonije.

Real je Barceloni pobjegao na tri boda te ima čak i utakmicu manje. Bez obzira na El Clasico, čak i da Barca pobijedi u tom ogledu, teško će nadoknaditi zaostatak. Pred Barcelonom je četvrtfinale Lige prvaka i spektakl protiv izuzetno opasnog Juventusa. Liga prvaka prava je prilika Barcelone ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.