Muž Blanke Vlašić otkrio kako izgleda njihov obiteljski život

vlašić
Foto: Instagram

Belgijski sportski novinar Ruben Van Guch, u Hrvatskoj poznatiji kao suprug Blanke Vlašić, govorio je o njihovom obiteljskom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je hoće li Blanka doći u Pariz. “Zvali su je da dođe, ali ipak neće. Nije baš zgodno zbog Monda. Tek mu je godina i osam mjeseci. Htjela bi gledati atletiku, a tu su sva finala navečer kada Mondo već mora na spavanje”, kazao je novinar koji je ovo ljeto proveo radeći, prvo na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a sad u Parizu na Olimpijskim igrama.

“Dobra stvar je što smo oboje na to naviknuli od prije. Za druge ljude je to drugačije. I meni bi bilo da smo imali vezu u kojoj smo stalno bili zajedno, pa se onda odjednom sve mijenja. Za nas je to normalno, ali nastojimo biti zajedno kad god je moguće, posebno s Mondom”, kazao je pa je otkrio je li dida Joško već započeo rad s njim. “Da, da, naravno, haha. Već sada ga usmjerava prema košarci”, otkrio je za početak.

‘Drago mi je da su sportski geni u obitelji’

Otkrio je kako mu Blanka šalje puno videa s različitim treninzima. “Drago mi je što su sportski geni u obitelji. Joško, Blanka, Nikola… Mislim da je to čudesno okruženje za Monda. Posebno u Kaštelima gdje imaju trening centar”, poručio je. Blanka je u Splitu i Hrvatskoj i dalje velika zvijezda. Što god objavi na Instagramu gotovo sigurno završi u medijima. Iako je već godinama nije aktivno u sportu i dalje izaziva veliki interes javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je osvanula ‘afera ženske noge’ kada je Ruben radio javljanje uživo iz hotelske sobe, dok su u pozadini bile nečije noge na krevetu, a sada je otkrio da su bile Blankine. “To je zapravo naša snaga. Navikao sam na pritisak medija u Belgiji. U ovom sam poslu već 15 godina. A Blanka je svjetski poznata sportašica. Takve stvari ne utječu na nas”, kazao je pa je otkrio kako se čuju svakog dana, stalno.

Sa sinom Mondom uči hrvatski

“Što god ljudi pričali, to nama nije važno”, kazao je Ruben kojem je Hrvatska postala drugi dom, stoga je rekao kako će popratiti i hrvatske sportaše. “Da, tu je jedna vaša predstavnica i na judu. Nevjerojatno je kako prije Blanke uopće nisam bio koncentriran na hrvatski sport. Pogledao bih tu i tamo nešto, ali sada čim čujem ‘Hrvatska’ odmah gledam što se događa”, kazao je.

Priznao je kako mu je bilo posebno gledati hrvatski brod na otvaranju te je otkrio i da uči hrvatski istaknuvši da mu nije lako. “Uh, jako je teško. Ali učim s Mondom. Blanka ga uči riječ po riječ, pa tako i ja pohvatam nešto”, kazao je pa je otrkio što zna reći. “Gotovo, hvala, kako si”, kazao je za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.