Na Otvorenom paraatletskom prvenstvu Hrvatske 139 natjecatelja

Foto: Thinkstock

Čak 139 atletičarki i atletičara iz Austrije, Crne Gore, Češke, Srbije, Slovenije i Hrvatske nastupit će na Otvorenom pojedinačnom paraatletskom prvenstvu Hrvatske koje će se pod nazivom “Croatia open Split 2019.” održati u nedjelju 19. svibnja u ŠC “Park mladeži”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori natjecanja, Hrvatski paraolimpijski odbor i Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom, te ASK Split i Športski savez invalida Splita najavljuju čak 215 starteva tijekom natjecanja čiji je početak zakazan u 10.45 sati.

“Rezultatska očekivanja na Croatia openu su velika jer se nadamo da će naši paraatletičari i paraatletičarke ostvariti rezultate s kojim će osigurati nastup na WPA Svjetskom prvenstvu u Dubajiju i time ući neopterećeni u sezonu. Plasman na SP, koje će se u studenom održati u Dubaiu, za nas je izuzetno važan jer će se na njemu ispunjavati kvalifikacijske norme za nastup na Paraolimpijske igre u Tokiju 2020. Nadam se i volio bih da se netko od mlađih sportaša nametne svojim rezultatom, jer ove godine u kolovozu imamo i Svjetsko prvenstvo za juniore u Nottwilu“, izjavio je za Hinu izbornik Hrvatske paraatletske reprezentacije Damjan Sedić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.