Na Poljudu predstavljen Livaja: ‘Igrat ću u voljenom klubu’

Foto: snimka zaslona

Na Poljudu je danas i službeno predstavljen Marko Livaja, kojemu je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius uručio dres s brojem 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam mislio da će me AEK pustiti, ali ispalo je dobro. Odlučio sam doći početkom prijelaznog roka, no mislkio sam da je mala šansa da će me pustiti, no eto, završilo je dobro. Pustili su me u zadnji trenutak i potpisao sam za klub za kojeg sam želio potpisati. Kući sam, nitko sretniji od mene, igrat ću u voljenom klubu, rekao je Livaja, koji je otišao iz Hajduka prije 11 godina.

Sportski direktor Nikoličius zahvalio se predsjedniku Jakobušiću i Nadzornom odboru na “dobrom prijelaznom roku”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Htio bih se zahvaliti Nadzornom odboru i predsjedniku Lukši Jakobušiću što su omogućili da Hajduk odradi dobar prijelazni rok. Također bih se zahvalio i Markovom agentu Vincenzu Cavaliereu koji nam je pomogao. Kada smo dobili informaciju da mu AEK neće produžiti ugovor, brzo smo reagirali i dogovorili uvjete s njegovim zastupnicima. Zahvalio bih se i Marku što je pristao na niže financijske uvjete, rekao je. Nikoličius

Dvadesetsedmogodišnji Livaja je potpisao na četiri mjeseca, a o produženju ugovora kaže:

– Ništa ne isključujem, dogovorit ćemo najbolje za sve, rekao je Livaja, koji se odrekao govoto pola milijuna eura primanja u Grčkoj ne bi li ga pustili u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o golovima odgovorio je da ih planira zabiti 30, a o reprezentativnim ambicjama je rekao:

– Svakom igraču je cilj otići na veliko natjecanje s reprezentacijom. Sad igram u velikom kubu, bit ću bliže Hrvatskoj i izborniku Daliću, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.