Nadal komentirao izbacivanje Đokovića s US Opena

epa08018083 Spain's tennis player Rafa Nadal celebrates after defeating Argentina's Diego Schwartzman during the quarter finals match between Spain and Argentina of the Davis Cup Madrid Finals held at the Caja Magica tennis venue in Madrid, Spain, 22 November 2019. EPA/Juanjo Martin

Diskvalifikaciju Novaka Đokovića s US Opena nisu komentirali njegovi najveći rivali Roger Federer i Rafael Nadal. No, danas se ipak oglasio Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Novak je imao puno pehova i zaista mi ga je žao. Nije imao sreće. Imao je veliku priliku na tom Grand Slamu. Ne bi trebalo raditi takve stvari, ali nesretne stvari se događaju”, rekao je Nadal.

“Osjećam se jako dobro, ali sam malo ispod ‘normale’ jer se nisam natjecao. A Carreno Busta dolazi nakon nastupa u polufinalu US Opena. Bit će težak suparnik, ali i dobar test da vidim kako se osjećam”, zaključio je Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.