Nadmašili sami sebe: Hajduk ima više članova nego ikada prije

Foto: snimka zaslona

Malo prije nego je rasprodan nadolazeći prvenstveni derbi protiv Dinama na Poljudu, Hajduk je službeno potvrdio kako su njegovi članovi upravo oborili povijesni rekord. Članova Hajduka ove godine je više od 105.209, čime je oboren rekord iz 2023. godine, koja je veoma kratko bila povijesna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je do nevjerojatnog broja članova došao u samo 79 dana. Klub već ima 20 tisuća pretplatnika koji imaju zagarantirano mjesto na svakoj domaćoj utakmici.

Hajduk čekaju uzastopni derbiji protiv najvećeg rivala Dinama. Oba će se igrati na Poljudu, najprije 30. ožujka u Supersport HNL-u, a nakon toga i 3. travnja u polufinalu Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poljudski stadion rasprodan je nakon nekoliko sati za prvenstveni derbi Hajduk – Dinamo, koji se igra u subotu 30. ožujka s početkom u 19:30. Za susret polufinala Kupa je, nakon sjeverne i južne, rasprodana i istočna tribina Poljuda. U prodaji je ostalo oko 2000 ulaznica za zapadnu tribinu.

Svim pretplatnicima za sezonu 2023/2024. dostupna je opcija ustupanja svog pretplatničkog mjesta “Sidi na moje misto” u slučaju da nositelj pretplate ne može prisustvovati određenoj utakmici. Svi koji nisu uspjeli doći do ulaznice neka prate našu službenu stranicu kako bi vidjeli hoće li možda netko od pretplatnika propustiti neki od dva poljudska derbija”, napisao je splitski klub na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.