Najgora momčad Eura? Među zvijezdama nema Hrvata!

Foto: Twitter, Marca

Europsko nogometno prvenstvo je iza nas, Portugal je odnio gotovo sve, osim možda najboljeg igrača Eura i još nekoliko “sitnih” utješnih nagrada. Izabran je najbolji nogometaš Eura, najbolja momčad turnira, vrijeme je da se izaberu i oni koji nisu bili te sreće, oni “malo lošiji.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ugledna španjolska Marca izabrala je najgoru momčad Europskog prvenstva u Francuskoj, u njoj se našlo mjesta za mnoga velika imena, prije Eura većina bi takve nogometaše očekivala u najboljoj, a ne najgoroj momčadi turnira koji je po prvi puta osvojio Portugal predvođen izbornikom Fernandom Santosom.

Na golu se tako našao Joe Hart, koji je odgovoran za neke lopte koje su završile u mreži engleske reprezentacije, najneugodnijeg iznenađenja Eura,  ispred njega su Alaba, Ramos, Juanfran, na ovaj je način Marca pokazala da nije zaboravila kako je Španjolska prošla na Euru.  U veznom su redu Pogba, Arda Turan, Thomas Muller i Sterling.  Španjolci smatraju da su posebno razočarali Pogba te Nijemac Muller. Njemački golgeter se itekako napromašivao na Europskom prvenstvu, u finalu također.

Za napad Španjolci su rezervirali velika imena, švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović, inače novi član Manchester Uniteda,  koji se neslavno oprostio od švedske reprezentacije, spomenuli su i Roberta Lewandowskog, zvijezdu Bayerna i poljskog nogometa, iako je Poljska došla do četvrtfinala i zamalo izbacila Portugal. Poljska je napravila sjajan rezultat na Euru. Lewandowski je Portugalcima ipak zabio pogodak.  Uz spomenutu dvojicu tu je još i Kane, koji je u dresu Engleske bio nevidljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvata nema među najlošijima, što je samo dokaz da su Vatreni ipak ostavili pozitivan dojam, kad već nisu rezultat.Nadajmo se da će se sve vratiti za dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.