Santos otkrio nepoznate detalje o Ronaldu: Bili smo kao braća, a sad ne razgovaramo

Foto: fah

Nakon poraza od Maroka na svjetskom prvenstvu u Katru, Fernando Santos smijenjen je s funkcije portugalskog izbornika, a sada je u intervjuu A Boli otkrio kako s bivšim, kako sam kaže, prijateljem, nije razgovarao još otkako je napustio klupu Portugala nakon SP-a u Katru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o Cristianu Ronaldu, a problemi su u eskalirali kada je Santos ostavio Ronalda na klupi u utakmicama osmine i četvrtine finala Mundijala protiv Švicarske i Maroka. No, Santos je uporan i kaže kako bi i danas donio potpuno istu odluku.

‘Ne razgovaramo više… Ne sjećam se kad smo posljednji put, ali sigurno nismo razgovarali otkako smo se vratili iz Katara’, rekao je Santos za A Bolu.

‘Istina je da tog jutra nije razumio moje objašnjenje, ali ja jesam razumio njegovu reakciju. Bio je to period nagomilane nervoze u njegovom životu, a onda ga njegov veliki prijatelj izostavlja iz momčadi. Ali nisam mogao drugačije. S moje strane, i dalje smo dobri. On mi je kao sin ili mlađi brat’, komentirao je Santos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.