Nevjerojatno: Potpuno neočekivana ‘kazna’ Maloči

Foto: fah

Činilo se kako su se u Gorici jako naljutili nakon nedavne Maločine izjave za HRT u kojoj je istaknuo da želi da Hajduk bude prvak, ali situacija je ipak se smirila bez veih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maloča je kažnjen tako da mora, nakon sljedeće domaće utakmice Gorice, cijeloj momčadi platiti večeru. kažnjen je i sportski direktor Mario Brkljača, koji je također nedavno rekao da želi Hajduku da osvoji naslov, koji će platiti pića. Ovu će situaciju osjetiti i Nenad Črnko, predsjednik kluba, on se obavezao pokriti trošak deserta.

Definitivno je ovo kazna koju baš nitko nije očekivao. Maloča se ljetos vratio u SuperSport HNL nakon osam godina u inozemstvu, gdje je nastupao za poljsku Lechiju i Greuther Fürth. Osim toga, on je jedan od najboljih igrača Gorice ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.