Najveći transfer u povijesti Dinama: Dani Olmo napustio pripreme i odlazi u novi klub

Zagreb, 21.08.2019 - Prva utakmica doigravanja za nogometnu Ligu prvaka izmeðu Dinama i Rosenborga na stadionu u Maksimiru. Na slici igraèi Dani Olmo. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ ds

Dani Olmo danas je iz Rovinja otputovao za Zagreb, gdje će čekati mig kako bi krenuo na liječnički pregled i potpis ugovora s Leipzigom, tvrde Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nisu sređeni svi detalji, ali dogovor je pao.

Španjolski reprezentativac želio je otići u Bundesligu, otvoreno je to na sastanku kazao i sportskom direktoru Zoranu Mamiću, a drži kako će u Leipzigu napraviti veliki iskorak u karijeri.

Javili su se i Hertha i Bayer iz Leverkusena, koji su također željeli dovesti Olma, ali pregovori s Leipzigom već su bili u završnoj fazi, tako da se te opcije nisu posebno razmatrale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve bi trebalo biti gotovo danas poslijepodne, a tada će se Dani uputiti u Njemačku. Zarada Dinama s bonusima i postocima od budućih transfera trebala bi prema prvim informacijama iznositi oko 35 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.