Nakon debakla protiv Cityja Klopp pronašao opravdanje za golmana: ‘Možda mu je bilo hladno’

Foto: fah

Nogometaši Liverpoola doživjeli su težak poraz, debakl, na svom terenu od Manchester Cityja Pepa Guardiole. City je slavio čak 4:1 te su ovom pobjedom praktički eliminirali Liverpool iz borbe za naslov prvaka. Nakon gotovo 17 godina Manchester City je slavio na Anfieldu, ovom pobjedom Guardiola i društvo pobjegli su Jurgenu Kloppu i Liverpoolu na ogromnih 10 bodova uz utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sjajnu igru Cityja, koji je u daleko boljoj formi ove sezone, za poraz Liverpoola odgovoran je i golman Alisson, koji je dva puta kardinalno pogriješio čime je direktni krivac za dva gola gostujuće momčadi.

No nakon utakmice trenerLiverpoola Jurgen Klopp tražio je i našao je opravdanje za svoju momčad i svog golmana.

“Jasno je da je Alisson pogriješio, ali ne krivim ga, možda mu je bilo hladno, možda su mu noge bile ukočene. Sve je to dio nogometa, milijun puta nas je spasio. Ne možemo ga osuđivati zbog par grešaka, mada su one riješile derbi”, rekao je njemački menadžer, koji je također dodao kako je jako teško govoriti o obrani naslova prvaka s obzirom da njegova momčad ima veliki zaostatak na ljestvici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško je vidjeti to u ovom trenutku, ali naš cilj je top četiri. Moramo krenuti pobjeđivati. Ima još dovoljno utakmica da izborimo Ligu prvaka”, zaključio je njemački stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.