Nakon ispadanja iz prve momčadi Evertona: Hoće li hrvatski talent Nikola Vlašić u HNL?

Foto: fah

Nakon što je ispao iz prve momčadi Evertona nove informacije kažu da Rijeka pokušava nagovoriti Nikolu Vlašića da ovu sezonu provede na posudbi kod Matjaža Keka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa ne može bez pristanka Evertona, ali nema razloga da ideja ne bude prihvaćena jer je novi trener Marco Silva ionako mladog hrvatskog nogometaša prebacio u drugu momčad.

Nikola bi mogao na posudbu u Rijeku, a u suprotnom smjeru mogao bi vratar Simon Sluga.

Vlašić se u Evertonu uopće nije naigrao, nakon rekordnog transfera Hajduka za 10.8 milijuna eura u Premiershipu je skupio 574 minute u 12 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.