Nakon izbacivanja s US Opena Novak Đoković otišao u tzv. Republiku Srpsku: ”Nadam se da ću moći uživati u tenisu i slavljenju sporta, obitelji i zdravog života”

đoković
Foto: Snimka zaslona

Trenutno najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, nakon izbacivanja s US Opena vrijeme krati čekajući nove turnire i nastavak sezone.  Podsjetimo, srbijanski tenisač opravdano je diskvalificiran nakon što je vjerojatno nenamjerno pogodio linijsku sutkinju teniskom lopticom u vrat, od tog se trenutka prvi tenisač svijeta oglašavao tek kako bi pozvao svoje navijače, ali i rulju na društvenim mrežama, da ne napadaju linijsku sutkinju, Lauru Clark, koju su ti isti navijači, a zahvaljujući i medijima, proglasili krivom za Đokovićevo izbacivanje s turnira u New Yorku. Đoković je poslao preko Instagrama poruku da sutkinja ”ni za što nije kriva”, nažalost, tek djelomično je njegov apel pao na plodno tlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izbacivanja s US Opena Novak Đoković se prvi puta pojavio u javnosti i to u tzv. Republici Srpskoj, odnosno Banja Luci na otvaranju teniskog centra.

“Nadam se da ću u što skorijoj budućnosti moći posjetiti Banja Luku, igrati na novom terenu, uživati u tenisu i slavljenju sporta, obitelji i zdravog života. Svako dobro”, poručio je Novak Đoković iz Bosne i Hercegovine, s njim u Banja Luci bio je i njegov otac Srđan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.