Nakon poraza Dinama zakomplicirala se borba za naslov, Jurčević poručio: ‘ Moramo se konsolidirati prije derbija na Poljudu’

Foto: fah

Nogometaši Osijeka usred Maksimira šokirali su Dinamo te odnijeli vrijednu pobjedu ( 1:0 ). Naime, poraz Dinama, a s obzirom na pobjedu Hajduka protiv Cibalije, dodatno je zaoštrio borbu za naslov prvaka, što je itekako dobro za hrvatski nogomet. Nakon poraza trener Dinama Nikola Jurčević, trener spomenutog kluba, čestitao je Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da je poraz za nas dosta šokantan. Poraz je bio neočekivan”, rekao je nakon utakmice Nikola Jurčević. Prvi je to poraz Dinama od kada je na klupi modrih Jurčević.

“Utakmicu smo izgubili u prvih 20 minuta jer smo je loše otvorili. Upravo smo tada i primili pogodak. Nakon primljenog zgoditka smo dominirali, imali dvadesetak udaraca po golu od kojih desetak u okvir. Unatoč nekolicini izvrsnih prigoda, Osijekov golman se razbranio i na koncu smo kažnjeni za loše otvaranje. U startu smo bili uspavani, nismo bili u pravom ritmu”, kazao je Jurčević.

S obzirom na činjenicu da je Hajduk svladao Cibaliju na Poljudu predstojeći derbi Hajduka i Dinama u Splitu bit će od velike važnosti. Naime, Dinamo ima samo pet bodova prednosti ispred Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Utakmicu s Osijekom označili smo izuzetno bitnom jer nam je trebala olakšati derbi s Hajdukom. Međutim, dogodilo se što se dogodilo i u Splitu moramo popraviti situaciju. Iako je za nas poraz bolan te nam je teško pao, još uvijek imamo bodovnu prednost. Moramo se brzo oporaviti i konsolidirati prije derbija. Bit će paklena atmosfera, veliki derbi i to je prilika da popravimo ovo što smo napravili danas. Nemamo mnogo vremena za plakanje i preveliku analizu. Protiv Hajduka moramo pokazati pravo lice. Znamo što nas očekuje na Poljudu, ali moramo vjerovati da možemo odigrati na pravi način”, zaključio je trener Dinama.

Inače, za utakmicu Hajduka i Dinama na Poljudu neizvjestan je nastup Danija Olma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.