Nakon skandala s podrškom Rusiji Srđan Đoković se ispričao

otac obitelj
Foto: snimka zaslona

Oglasio se otac tenisača Novaka Đokovića, Srđan, a nakon velikog skandala koji tijekom četvrtka izbio zbog snimki na kojima je bio sa srpskim navijačima koji podržavaju Vladimira Putina i agresiju Rusije na Ukrajinu. To se dogodilo nakon četvrtfinalnog ogleda između Đokovića i ruskog tenisačak Andreja Rubljova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srđan Đoković objavio je priopćenje poručio da neće s tribina gledati današnji meč između njegova sina i Amerikanca Tommyja Paula, 35. tenisača s ATP ljestvice.

> Đokovićevi navijači slavili uz kokarde i zastave s Putinovim likom: Pridružio im se njegov otac

– Ja sam ovdje samo kako bih podržao sina. Nisam imao namjeru izazvati takve naslove i smetnje. Bio sam vani s Novakovim navijačima kao što to radim nakon svakog meča kada proslavljam njegove pobjede i fotografiram se s njima. Nije mi bila namjera uplesti se u sve ovo. Moja obitelj je prošla horor zbog rata i mi svi želimo isključivo mir. Kako ne bi bilo ometanja, u večerašnjem polufinalu za mog sina ili drugog igrača, meč ću gledati od kuće, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, procurile su snimke na kojima se vidi Srđan Đoković pored ljudi koji imaju majice s natpisom Z te su razvili rusku zastavu sa slikom Vladimira Putina, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.