Nakon slavlja u Rusiji, Čilić pobjedom otvorio pariški Masters

epa09556065 Marin Cilic of Croatia celebrates winning his final match against Taylor Fritz of the USA at the St.Petersburg Open ATP tennis tournament in St.Petersburg, Russia, 31 October 2021. EPA/ANATOLY MALTSEV

Hrvatski tenisač Marin Čilić u 1. kolu turnira serije Masters 1000 u Parizu u dva seta je svladao Španjolca Alejandra Davidovicha Fokinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je pobijedio 6-3, 6-4 i time uzvratio Španjolcu za prošlogodišnji poraz u Kölnu.

U 2. kolu Čilić će igrati protiv Amerikanca Sebastiana Korde koji je dan ranije, u tri seta, svladao Rusa Aslana Karaceva koji je prije dva tjedna svladao Čilića u finalu ATP turnira u Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.