Nakon što je izvrijeđao Dinamovce mladi se Mulac odlučio ispričati: Je li sada napokon sve zaboravljeno?

Foto: Snimka zaslona

Rijeka je posve zasluženo osvojila prvu dvostruku krunu u svojoj bogatoj povijesti, u izravnom srazu s najvećim konkurentom Dinamom slavili su i u Kupu, no, nakon pobjeda, u jeku slavlja i euforije, dogodile su se i neke nesportske stvari i to u režiji onih koji bi trebali promovirati sportski duh i fair-play, samih sportaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, mladi nogometaš Rijeke, Dominik Mulac, kako smo već pisali, poručio je najboljem igraču Dinama Soudaniju prostom porukom na društvenim mrežama: ”Ko ti je*** mater!” Nakon toga obrušio se i na Marka Leškovića, inače bivšeg igrača Rijeke.  ” A ti si dečko posebna vrsta debila”, napisao je Leškoviću – Mulac.

S obzirom kako je priča procurila u javnost te izazvala negativne komentare pa čak i onh koji ne vole Dinamo, mladi se Mulac odlučio ispričati. “Ovim putem se iskreno ispričavam zbog neprimjerenih komentara na račun igrača GNK Dinamo. Ispričavam se igračima Marku Leškoviću i El Arabi Hilal Soudani isto tako ispričavam se GNK Dinamo i HNK Rijeka. Učinio sam to na nepromišljen, nedopustiv i potpuno neprikladan način. Takvi postupci ne priliče jednom sportašu”, napisao je mladi Mulac na Instagramu, i to uz fotografiju na kojoj piše “Respect”.

Je li mu Sodani, s obzirom da ipak nije zlopamtilo, sve zaboravio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.