Nakon što je podržao ”bratski narod” u Crnoj Gori Novak Đoković ”rješava” i pandemiju koronavirusa…

Foto: fah

Trenutno prvi tenisač svijeta, Novak Đoković, nedavno je, kako smo već pisali, podržao ”događanje naroda”, a koji su u jednom trenutku podsjetili na sve ono što se događalo u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini uoči velikosrpske agresije, u Crnoj Gori. Naime, srpski tenisač i ljubimac ”hrvatskih medija”, podržao je ”bratski narod” u Crnoj Gori te prosvjede Srpske pravoslavne crkve (SPC) protiv zakona o slobodi vjeroispovijesti kojim crnogorska vlada želi riješiti pitanje vlasništva nad vjerskim objektima u toj zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pozdrav i podrška za bratski narod u Crnoj Gori”, napisao je Đoković u poruci na Twitteru, uz koju je objavio fotografiju s jedne od litija ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.  Nakon ove objave na Twitteru Đoković je postao je heroj srpskih tabloida bliskih aktualnom srbijanskom predsjedniku i bivšem Šešeljevom učeniku, Aleksandru Vučiću.

Vrlo brzo nakon što je podržao ”događanje naroda” u Crnoj Gori Đoković je slobodno vrijeme poslije povratka s američke turneje iskoristio kako bi u stilu Ivana Pernara podijelio nekoliko savjeta vezano uz prevenciju globalnog problema s kojim se trenutno suočava cijeli svijet, dakako, mislimo na pandemiju koronavirusa.

Naime, Đoković je za jedan srpski mediji podijelio nekoliko savjeta kako bi se učinkovito ljudi borili protiv koronavirusa.  Uz činjenicu da je vrhunski tenisač Đoković se očito u slobodno vrijeme bavi i – medicinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Treba povećati unos vitamina C i cinka. Preporučljivo je imati od 5 do 7 grama dnevno vitamina C, a može i do 10. Bolje je imati tekući cink, a ako ga nemate, uzmite i u tabletama. Tad je bolje uzeti čak 3 do 4 puta veću dozu od preporučljive”, rekao je Novak Đoković za Telegraf te je dodao:
Svakodnevno ujutro piti toplu vodu s limunom i malo morske soli. Toplu vodu s limunom piti još nekoliko puta tijekom dana. Preporučljivo je učiniti to na prazan želudac. Piti što više zelenih sokova i shakeova sa zelenim lisnatim povrćem, a to su kelj, špinat, peršin. Zeleno lisnato povrće stvara alkalnu bazu u tijelu što uništava viruse”.

Novak Đoković se drži i nekih tradicionalnih savjeta:

“Preporučljivo je konzumirati mali dio bijelog luka i dodati ga u čašicu s medom i cimetom. Dobro je konzumirati i ulje od divljeg origana, đumbir, ljute papričice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koloidna srebrna voda iznimno je djelotvorna za imunitet i borbu protiv otrova koje imamo u tijelu. Razne vrste čajeva i svježih biljki oduvijek su dobrodošli. Čaj od hibiskusa također se preporučuje.”, poručio je srpski tenisač te je zaključio:

“Provoditi vrijeme na svježem zraku u prirodnom ambijentu također je bitno. I to nas iscjeljuje. Raditi vježbe svjesnog disanja jer na taj način uspostavljate emotivni i mentalni sklad i mir koji vam dozvoljava da se nosite lakše s brigama, strahovima.  I što se više smijati! Uživati u glazbi koja vas ispunjava i čini sretnim. Biti okružen dragim ljudima!”

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

??????????

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.