Nakon što je ponovno iznenadio borilački svijet Cro Cop poslao poruku navijačima uoči finala: ‘Hvala svima koji su u mene vjerovali…’

Foto: Facebook

Hrvatski borac Mirko Filipović u samo 50 sekundi završio je svoju drugu borbu i plasirao se u finale Rizinovog Grand Prixa, nokautiravši odgomnog Kaida Baruta Cro Cop još jednom je šokirao borilački svijet za koji je upči spektala u Japanu bio potpuni ausajder, da bi kladionice uoči finala koje je na rasporedu od 11.30 sati po hrvatskom vremenu proglasile favoritom. Posve očekivano s obzirom na način na koji se naš borac probio do same završnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za naslov Mirko će se boriti protiv Iranca Aliakbara. Nakon pobjede Filipović je odmah otišao na opuštanje kako bi se oporavio za glavnu, finalnu borbu večeri. Brojnim fanovima se tom prilikom kratkom porukom javio na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dat ću sve što mogu, pa kako bude. Hvala svima koji su vjerovali u mene i nisu me otpisali u startu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.