Napoli slavio na San Siru i vratio se na drugo mjesto

epa09650982 AC Milan's forward Messias Junior (R) in action against Napoli's defender Giovanni Di Lorenzo during the Italian Serie A soccer match AC Milan vs SSC Napoli at Giuseppe Meazza Stadium in Milan, Italy, 19 December 2021. EPA/ROBERTO BREGANI

U derbiju 18. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je na San Siru pobijedio Milan sa 1-0 vrativši se na drugo mjesto Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač Ante Rebić nije konkurirao za sastav Milana zbog ozljede.

Napoli je napredovao za dva mjesta i sada je drugi sa 39 bodova, koliko ima i Milan. U vodstvu je Inter sa četiri boda više.

U ranije odigranom susretu, okršaju dvojice hrvatskih trenera Torino Ivana Jurića je pobijedio Veronu, koju vodi Igor Tudor sa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.