Napoli strahuje, traži neutralni teren protiv Barcelone

epa08247747 Napoli's Dries Mertens (R) scores the 1-0 during the UEFA Champions League round of 16 first leg soccer match between SSC Napoli vs FC Barcelona at the San Paolo stadium in Naples, Italy, 25 February 2020. EPA/CIRO FUSCO

Vlasnik Napolija Aurelio De Laurentiis u četvrtak je obznanio da bi UEFA trebala uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka 8. kolovoza premjestiti iz Barcelone jer vlasti Katalonije su u subotu uvele dodatne restrikcije zbog širenja koronavirusa, a jedna od njih je i 14-dnevna zabrana organizacije sportskih događaja, koja će isteći neposredno prije dana utakmice Barcelona – Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi gledamo vijesti iz Španjolske i u velikom smo strahu. Iako se u Barceloni ponašaju kao da se ništa ne događa, tražit ćemo od UEFA-e neutralni teren, Portugal, Njemačku ili Švicarsku. Ionako se završnica igra u Portugalu”, rekao je de Laurentiis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.