Nastavlja se mrtva trka za naslov: Pobjeda vrlo dobrog Reala, igrao i Luka Modrić…

Foto: fah

Kako smo već pisali nastavljena je, nakon višemjesečne prisilne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, španjolska nogometna liga. Nogomet se, dakle, vratio i u zemlji koja je donedavno bila jedno od svjetskih žarišta pandemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Real Madrida, nakon što je to isto jučer napravila Barcelona, svladali su večeras na stadionu Alfredo Di Stefano Eibar s 3:1 u susretu 28. kola La Lige. Ovom je pobjedom Real ostao u igri za naslov prvaka te s malim zaostatkom slijedi Barcelonu.

Za nogometaše Reala ovo je bila prva utakmica unazad tri mjeseca, no, pauza se nije osjetila s obzirom da je Real pokazao sjajnu igru, kraljevski klub zabio je tri lijepa pogotka.  Prvi gol je djelo njemačkog reprezentativca, Kroosa u 4. minuti, u 30. minuti utakmice pogodio je Sergio Ramos nakon izuzetno lijepe akcije, da bi osam minuta prije odlaska na odmor iskosa s lijeve strane mrežu gosta zatresao i Realov Brazilac Marcelo.

U nastavku susreta Eibar je odigrao nešto hrabrije te je na taj način stigao i do počasnog gola, bilo je to u 60. minuti kada je Courtoisa matirao Bigas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je do 84. minute kada ga je na travnjaku zamijenio Valverde.

Foto: fah

Kako smo već pisali poslije ove pobjede Real je zadržao priključak s Barcelonom jer je s minus pet bodova ponovno došao na minus dva te po mnogima ima povoljniji raspored do kraja prvenstva u odnosu na aktualnog prvaka. S druge strane, Eibar je ostao na 16. mjestu, sa samo dva boda više od opasne zone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.