(VIDEO) Evo zašto je Sergio Ramos dragocjen igrač Real Madrida

Foto: fah

Nogometaši Reala su na domaćem terenu svladali momčad Eibara 3:1 u susretu 28. kola španjolske La Lige  i tako nastavili mrtvu trku za naslov prvaka s Barcelonom. Jedan od najistaknutijih igrača te vrlo dobre utakmice, kapetan Reala Sergio Ramos, za kojeg se posljednjih dana pisalo kako bi u skorije vrijeme mogao napustiti kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da igrači poput Ramosa i nemaju pravu cijenu pokazao je i pogodak koji je zabio Eibaru. Naime, svaki je gol kraljevskog kluba bio na svoj način atraktivan, no, posebno se istaknuo gol u kojem je glavu ulogu odigrao kapetan kluba za koji je do 84. minute igrao i Luka Modrić.

Ramos je pred kaznenim prostorom Reala prekinuo jednu akciju gostujuće momčadi te je  odmah istrčao polu kontru do drugog šesnaesterca i nakon asistecnije Edena Hazarda postigao pogodak. Drugim riječima, Ramos je u samo nekoliko sekundi najprije prekinuo protivničku akciju nakon čega je pretrčao preko 50 metara i zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos iz godine u godine potvrđuje koliko je vrijedan igrač i rekli bismo neophodan kotačić Realovog stroja. Doista bi bilo šteta za kraljevski klub da ode već ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.