Nastupi hrvatskih sportaša sedmog dana Olimpijskih igara

epa11501671 Martin Sinkovic and Valent Sinkovic of Croatia compete in the Men Pair heats race of the Rowing competitions in the Paris 2024 Olympic Games, at the Vaires-sur-Marne Nautical Stadium in Vaires-sur-Marne, France, 28 July 2024. EPA/MAXIM SHIPENKOV

Sedmog dana natjecanja na XXXIII. Olimpijskim igrama u Parizu održat će se natjecanja u 27 sportova, a medalje će se dijeliti u 15 sportova (atletici, badmintonu, biciklizmu, džudu, jedrenju, konjičkom sportu, mačevanju, plivanju, skokovima u vodu, streličarstvu, streljaštvu, surfanju, tenisu, trampolinu i veslanju).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske sportašice i sportaši natjecat će se u plivanju, veslanju, jedrenju, kajaku na divljim vodama, rukometu, boksu i atletici, piše HRT.

Nastupi hrvatskih sportaša 2. kolovoza:

PLIVANJE – Nikola Miljenić (kvalifikacije 100 leptir, mogući polufinale)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VESLANJE – Martin i Valent Sinković (finale dvojca bez kormilara)

JEDRENJE – Šime i Mihovil Fantela (plov za odličja klase 49er), Elena Vorobeva (klasa ILCA 6), Filip Jurišić (klasa ILCA 7)

RUKOMET – Hrvatska – Švedska (4. kolo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAJAK/KANU – Matija Marinić (kajak cross, kvalifikacije)

BOKS – Gabrijel Veočić – Cristian Javier Pinales (četvrtfinale kategorije do 80 kg)

ATLETIKA – kvalifikacije – Matija Gregurić (kladivo), Sandra Elkasević i Marija Tolj (disk), Filip Mihaljević (kugla)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.