Natjecanje pod upitnikom: Brazilci ne žele igrati na Copa America?

alves
Foto: fah

Prema pisanju brojnih južnoameričkih medija reprezentativci Brazila ne žele igrati na natjecanju koje bi se trebalo igrati od 13. lipnja do 10. srpnja, dakle, u terminu kada se u Europi igra Europsko nogometno prvenstvo. Navodno Brazilci ne žele igrati iz sigurnosnih razloga, dakako, razlog je pandemija koronavirusa. No očito nije samo to u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Tite je najavio kako će odluku o nastupu donijeti nakon utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

“Igrači imaju jasan stav. Protive se odigravanju turnira”, rekao je Tite te je priopćio da će se konačna odluka glede brazilske reprezentacije donijeti nakon utakmica protiv Ekvadora i Paragvaja. Izbornik Brazila zajedno s Casemirom će se pojaviti na tiskovnoj konferenciji te će tada jasno reći svoj stav glede ovog atraktivnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilci su nezadovoljni predsjednikom Nogometnog saveza. Odnos s njime nije dobar, a upravo je pokrenuo dovođenje Copa Americe u Brazil. Bez Brazila kakva bi to Copa bila? Navodno jedan dio brazilskih reprezentativaca zove kolege iz reprezentacije te traže da oni reagiraju te da u konačnici odbiju igrati spomenuti turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.