Navijači Dinama idu na prvo euro gostovanje nakon tragedije u Ateni

Foto: fah

Više ne vrijedi jednogodišnja kazna gostovanja navijača u europskim natjecanjima, koju je dobio Dinamo prošlog ljeta. Tada je u Ateni u sukobima Bad Blue Boysa i pripadnika Original 21, navijačke skupine AEK-a, poginuo grčki navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada u srijedu slijedi gostovanje u Bakuu, koje je navijačima Dinama iz dva razloga jako bitno. Vraćaju se dakle navijači nakon godinu dana europske kazne. A i nakon te slijedi utakmica koja donosi Ligu prvaka, a njihovom klubu 30-ak milijuna eura.

Stoga je Dinamo objavio obavijest za navijače:

“Ulaznice za navijače Dinama (sektor 28, ulaz C) prodavat će se po cijeni od 12 eura, a prodaja će biti isključivo fizička, odnosno na Ticket pointu stadiona Maksimir pod zapadnom tribinom. Za kupovinu ulaznica/vouchera potrebno je dostaviti: ime, prezime, datum rođenja, broj putovnice, adresu, broj telefona, email adresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Termini prodaje ulaznica/vouchera na Ticket pointu: Nedjelja, 25.08. 11-19 sati

Za spomenutu utakmicu ulaznice NEĆE biti moguće kupiti online putem.

Podsjećamo kako je za ulaz u Azerbajdžan potrebno izvaditi vizu, a to možete učiniti ovdje: https://evisa.gov.az/en/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da ste iz inozemstva i želite kupiti ulaznicu za utakmicu, molimo da se javite na: prodaja.ulaznica@gnkdinamo.hr do nedjelje 25.8. do 19 h.

Kupljene vouchere navijači su obavezani ponijeti sa sobom u Baku gdje će sa svojim voucherom preuzeti ulaznicu. Sve detalje oko preuzimanja ulaznica kao i sve ostale informacije za navijače koji putuju u Baku, klub će dodatno objaviti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.