Navijači Hajduka oduševljeni: Ne samo da treba drhtati Villarreal nego i Real… Ovako se igra

Split, 04.08.2022 - Prva utakmica 3. pretkola nogometne Konferencijske lige Hajduk - Vitoria Guimaraes. foto HINA/ ik

Hajduk je u sjajnoj atmosferi pobijedio Vitoriju Guimaraes 3:1 u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige. Navijači su oduševljeni nakon pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donosimo nekoliko komentara s FB stranice Hajduka:

”Ne da mora drhtati Villarreal nego i Real… Ovako se igra”.

”Svaka čast svim igračima i stručnom stožeru! Koliki doktor je Livaja, pa on asistira od stativu!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Strašna utakmica, primiš gol i nagaziš, kakav karakter, svaka čast svima. Žao mi je Vukovića, iz greške u grešku je padao, ali bit će bolje, nitko nije zaslužio pljuvanje. Sahiti i Biuk mašine, Krova doktor igre, Simić danas strašno dobar, s Melnjakom i ne trebamo napadača. Torcida savršena, tko god da nam dođe u ovu atmosferu nije jači. Volim te Hajduče.”

”Ovo je bilo na razini iz sezone 1994 / 1995. Bravo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.