Krovinović: Vjerujem u ovu ekipu

Foto: fah

Hajduk je pobijedio Vitoriju Guimaraes u trećem pretkolu Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imat ćemo feštu u svlačionici. Ne treba biti prevelika euforija. Idemo odmoriti pa idući tjedan biti još bolji. Nije bilo lako vratiti se pogotovo jer smo dominirali. Tribine su nas vukle, hvala im. Nažalost, primili smo eurogol, Lovre Kalinić nije to mogao obraniti. Na kraju se sve poklopilo. Imamo lijepu prednost, ali moramo biti čvrsto na zemlji. Trećim se golom lakše diše, ali ništa nije gotovo”, rekao je Filip Krovinović.

“Vitoria je domaćinska ekipa, ali nemamo se čega bojati. U Portugal idemo s gardom i respektom. Više sam puta igrao tamo, kod Vitorije. Većinom sam izlazio kao pobjednik. Već samom sam sebi dosadan, ali vjerujem u ekipu”, rekao je Krovinović, nakon kojeg je izjavu dao Melnjak, strijelac jednog od golova Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.