Navijači se oprostili od Saračevića: ‘Za nas nema teže noći’

Foto: NK Podravka

Počast treneru Podravke Vegete Zlatku Saračeviću sinoć su odali navijači Kronikus Koprivnica uz baklje i novi transparent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uz večernja zvona zaklopio si oči, treneru za nas nema teže noći. Počivao u miru”, pisalo je na transparentu.

“Posljednje tri godine doživjeli smo neke prekrasne trenutke s Podravkom i ti trenuci ispunjeni su čarolijom zahvaljujući ljudima koji su bili oko nas. To nisu samo naši prijatelji s kojima smo navijali, nisu samo igračice koje igraju, već je tu i lik trenera, osobe s autoritetom koji upravlja cijelom koncepcijom te divne igre, koja nama navijačima daje radost u pobjedi ili tugu u porazu. “SARAČEVIĆ ZLATKO!!!” Skandirali smo mu s tribine, a on bi uvijek mahnuo. On je taj koji zna što će i kako će, kada mi drugi pojma nemamo što bi se dalo napraviti. Ostat će nam u uspomeni kao trener koji je svojim radom ostavio trag u klubu i priuštio nam puno lijepih trenutaka kada ih nismo očekivali, puno pobjeda zbog kojih smo osjećali ponos u srcu jer je naša Koprivnica opet postajala rukometna metropola. To srce danas plače, natopljeno suzama jer smo izgubili velikog čovjeka”, objavili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.