Saračevićev sin: ‘Ni sad ne mogu vjerovati da ga više nema’

Zagreb, 25.02.2021 - Posljednji ispraćaj Zlatka Saračevića koji je pokopan u Aleji hrvatskih velikana na Mirogoju. foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Zlatko Saračević pokopan je jučer na zagrebačkom groblju Mirogoj nakon što je ranije ovog tjedna preminuo od srčanog udara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov 15-godišnji sin Noel dao je intervju za mađarske medije.

“Dobio sam nekoliko poruka sućuti a da uopće nisam imao pojma što se događa. Kako mi je većina poruka stizala iz Hrvatske, otišao sam na internet provjeriti. Tek sam tada doznao da mi je otac umro od srčanog udara”, rekao je Noel za mađarski Blikk pa dodao:

“Detalji su bili šokantni, došlo je tako neočekivano. Ni sad ne mogu vjerovati da ga više nema.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tata je živio u Hrvatskoj, a ja u Mađarskoj. Prije korone sam svake školske praznike provodio s njim. Kad je krenulo zatvaranje, neko se vrijeme nismo vidjeli, ali razgovarali smo telefonski svaka dva do tri dana”, rekao je Noel.

“Često sam mu slao snimke svojih utakmica, ali nikad mi nije volio previše sugerirati, da se ne miješa u posao trenera. Smatrao je da to nije posao roditelja. Nisam ga nikad uživo gledao kako igra, ali dolazio sam na njegove treninge i zaljubio se u rukomet. Nikad neću zaboraviti one dane kad sam na kraju treninga mogao ostati s njim i pucati”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.