Navijači Seville i mediji uvjereni u pobjedu nad Dinamom

epa09030341 Sevilla FC's players celebrate after scoring the 0-1 lead during a Spanish LaLiga soccer match between Osasuna and Sevilla FC at El Sadar stadium in Pamplona, Navarra, northern Spain, 22 February 2021. EPA/Villar Lopez

Navijači Seville i španjolski mediji uvjereni su kako će Andalužani eliminirati zagrebački Dinamo u šesnaestini finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dinamo je stalni sudionik europskih natjecanja, momčad koja naizmjenično sudjeluje u Ligi prvaka i Europskoj ligi, rekao je Sevillin sportski direktor Ramón Rodríguez Verdejo poznatiji kao “Monchi”.

– To je iskusna momčad koja je prošla zahtjevnu skupinu u kojoj su bili West Ham, Genk i bečki Rapid. U posljednjoj utakmici su za prolaz upisali pobjedu na gostovanju kod West Hama, dodao je u razgovoru za radijsku postaju Marca.

No, navijači Seville sretni su što će 17. veljače ondje gostovati Dinamo prije uzvrata tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sevilla će to uvjerljivo dobiti, rekao je jedan sredovječni muškarac u videu objavljenom na nogometnom portalu El Desmarque. Imali smo sreće u ždrijebu, to je očito. Sevilla će lako proći dalje. Uostalom, ona je kralj ovog natjecanja, dodao je drugi navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.