NBA: Devet koševa Bogdanovića, Philadelphia i dalje bez pobjede

Golden State Warriorsi su na domaćem terenu pobijedili Brooklyn Netse sa 107-99, s tim da je hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović u 37 minuta upisao 9 koševa, 2 asistencije i 3 skoka za Brooklyn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Golden Statea najefikasniji je bio Klay Thompson sa 25 poena, a Draymond Green i Stephen Curry ubacili su po 17 koševa. Momčad Brooklyna predvodio je Jarret Jack sa 23 koša, a Brok Lopez i Deron Williams zabili su po 18 poena.

Bogdanović zasad može biti zadovoljan svojom debitanstkom sezonom u NBA ligi, jer u prosjeku igra 29 minuta i ubacuje 10 koševa po utakmici.

Nakon pet uzastopnih pobjeda Toronto Raptorsi su kod kuće izgubili od Chicago Bullsa 93-100, a briljirao je centar Pau Gasol sa 27 poena i 11 skokova. Derrick Rose, koji je propustio dvije sezone zbog teških ozljeda, upisao je 20 koševa za Bullse, ali je pred kraj susreta lakše ozlijedio gležanj. Ekipu Toronta predvodio je Kyle Lowry sa 20 poena i 8 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nakon osam susreta Philadelphia je bez pobjede, a sinoć je izgubila od Dallasa 70-123. Kod pobjednika istaknuo se Dirk Nowitzki sa 21 košem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.