NBA: Isaiah Thomas u Denveru za dva milijuna dolara

Foto: fah

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Denver Nuggets objavila je kako je potpisala jednogodišnji ugovor s dvostrukim “All-Star” braničem Isaiahom Thomasom (29) vrijedan dva milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemate svaki dan priliku dovesti tako talentiranog igrača. Znamo kako se Isaiah učiniti sve kako bi pomogao momčadi da ostvari što više pobjeda”, rekao je predsjednik košarkaških operacija u Nuggetsima Tim Connelly.

Thomas je svoju NBA karijeru započeo u sezoni 2011/12. kao član Sacramento Kingsa, no pravu je priliku dobio tek prelaskom u Phoenix Sunse, a pravu “eksploziju” doživio je u Boston Celticsima za koje je igrao od 2015. do 2017. godine. U obje te sezone izabran je za nastup u “All-Star” utakmici, a prosječno je ubacivao 25.5 poena uz 6.1 asistencija.

Prošloga ljeta Celticsi su ga zajedno s hrvatskim centrom Antom Žižićem i Jaeom Crowderom poslali u Cleveland Cavalierse u zamjenu za Kyriea Irvinga. No, zbog problema s ozljedom kuka Thomas je propustio prvih 36 utakmica prošle sezone da bi u 15 utakmica u dresu Cavsa postizao 14.7 poena i 4.5 asistencija prije no što je zamijenjen u Los Angeles Lakerse za Jordana Clarksona i Larryja Nancea mlađeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.