NBA liga: Ivica Zubac bolji od Ante Žižića, ozlijedio se prvi izbor drafta

Foto: fah

U susretu ljetne NBA lige u Las Vegasu noćas su se sučelili dvojica hrvatskih centara, Ivica Zubac u dresu LA Lakersa i Ante Žižić koji je nedavno potpisao za Boston Celticse

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je slavio Boston sa 86-81, bolji učinak imao je centar Lakersa Ivica Zubac koji je za 16 minuta igre upisao 7 poena, 2 skoka i 1 blokadu, dok je Ante Žižić u dresu Bostona za 10 minuta ubacio 2 koša.

Kod Lakersa najefikasniji je bio Kyle Kuzma sa 31 košem, a u momčadi Bostona najbolji je bio Jayson Tatum sa 27 poena.

Šarićevi Sixersi dobili su prvake NBA lige Golden State Warriorse sa 95-93, ali ozlijedio im se prvi izbor ovogodišnejg drafta branič Markelle Fultz, koji je iskrenuo lijevi gležanj. Tijekom nedjelje bi trebalo biti objavljeno koliko je ozljeda teška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.