Nedostaje mu obitelj: Franck Ribery se vraća u Njemačku?

epa07581028 Bayern's Franck Ribery reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, 18 May 2019. EPA/PHILIPP GUELLAND CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Legendarni bivši francuski reprezentativac Franck Ribery najvjerojatnije će se nakon dvije sezone oprostiti od Fiorentine. Podsjetimo, Francuz je u Fiorentinu stigao na ljeto 2019. godine kada mu je istekao ugovor s Bayernom. Ipak, njegova je obitelj ostala u Muenchenu, što je od samog početka predstavljalo problem za francuskog igrača te se često nagađa kako će zbog toga napustiti Fiorentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov ugovor s talijanskim klubom ističe na kraju ove sezone i kako stvari stoje od novog ugovora neće biti ništa. Prema pisanju talijanskih medija Ribery se iz razumljivih razloga želi vratiti u Njemačku i karijeru završiti u Bundesligi. Navodno je 37-godišnji nogometaš već u pregovorima s nekoliko klubova iz Njemačke te ga dio medija povezuje s Eintrachtom iz Frankfurta u koji je trebao preći još kada je napustio Bayern. Tada se odlučio za Fiorentinu jer mu je ona jedina bila spremna ponuditi dvogodišnji ugovor.

Na kraju bi ipak Ribery bi mogao završiti u Frankfurtu te se očekuje da na ljeto potpiše jednogodišnji ugovor. Vjerojatno posljednji u bogatoj i dugoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.