Nekadašnja legenda bijelo-plavih, današnji trener CSKA: ‘Osijek je bio bolji’

Foto: fah

Nogometaši Osijeka nisu se uspjeli plasirati u treće pretkolo Europske lige nakon što su pred 7.200 gledatelja na stadionu Gradski vrt izgubili od sofijskog CSKA sa 3-4 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener CSKA Ljubomir Petrović je dan uoči utakmice na presici govorio kako sa svojim igračima nije vježbao udarce s bijele točke.

“U ovoj utakmici Osijek je bio bolji, posebno u prvom poluvremenu. Jako je dobar, mlad, ambiciozan, svi njegovi igrači znaju igrati. Najrealnije bi bilo da smo i mi i Osijek mogli u iduće kolo, ali takav je nogomet, takva su pravila. Moji su igrači nešto iskusniji pa mislim da su Osijekovim mladićima možda i zbog te činjenice noge u presudnim trenucima zadrhtale”, rekao je, prenose Sportske novosti.

” Veliki je žal u meni. U dvije utakmice smo pokazali da smo bolja momčad, makar to sada kada smo ispali zvuči neprikladno, ali oba puta smo igrali bolje. Hvala navijačima, Kohorti. Igrači će to nekako preživjeti, ali žao mi je navijača. Sjajna je bila atmosfera, to je nezaboravno. Moramo dići glavu gore koliko god nam teško bilo. Ponosan sam na ono što su igrači učinili, ali i ohrabren jer sam se i uvjerio da smo na pravom putu. Ušao je u svlačionicu i predsjednik Meštrović, rekao gotovo isto što i ja, ohrabrivao igrače. Ovaj put je bilo tako, negdje će nam se nekad nešto na sličan način i vratiti”, istaknuo je Dino Skender.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.