Nema kraja čuđenju austrijskih medija: Red Bull ponovno pao, Liga prvaka ostat će samo san, ponovno…

Foto: fah

Austrijski mediji navikli su na ispadanje svog kluba korak do ulaska u Ligu prvaka, ali ne mogu se načuditi okrutnim raspletom uzvratne utakmice protiv Dinama u doigravanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za većinu njihovih novinara ovo je samo repriza. “Zaustavljeni u Ligi prvaka,” naslov je u Kurieru, a u tekstu autor objašnjava kako Red Bull nije imao sreće, ali ni preciznosti. Zatim podjećaju na a slučaj prije devet godina kad je Salzburg na sličan način ispao od Šahtara: “Povijest se ponavlja”.

Salzburger Nachrichten piše kako su navijačima po tko zna koji put srca slomljena uoči početka Lige prvaka.

“Red Bull ponovno pao, Liga prvaka ostat će samo san, ponovno…,” piše Salzburger Nachrichten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bikovi su 87 minuta bili u Ligi prvaka i potom je Junior Fernandes spustio zastor na Ligu prvaka, deveti put u deset godina.”

Kronen Zeitung piše “Deveti put zaredom ništa od Lige prvaka”: “Doista nevjerojatno, Bikovi su bili na ulaznim vratima Lige prvaka, ali potom su Fernandes i Soudani rastužili više od 23 tisuće navijača na stadionu u Salzburgu”, stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.