Nenad Bjelica: ‘Bodovi protiv Istre vrijede isto kao ovi protiv Dinama’

Foto: fah

Nenad Bjelica je sa svojim Osijekom pobijedio Dinamo Zorana Mamića 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo biti ponosni kako su se dečki borili i zalagali. To je bio onaj minimum koji tražim od njih. Mislim da smo danas u određenim fazama igrali dobar nogomet. Protivniku smo u prvom poluvremenu dali dvije šanse, s druge strane mislim da smo i mi imali koju dobru situaciju. Mislim da je zaslužena pobjeda Osijeka, približili smo se na tri boda. Tu smo, u dobroj smo formi, nastavljamo i malo smo ograničeni s igračima. Malo nas je, ali smo pravi i dečki su bili savršeni”, rekao je nakon pobjede za Osijekove stranice.

“Bez zajedništva i momčadskog duha nema uspjeha. Treba gledati od utakmice do utakmice, pokušati pobijediti prvog sljedećeg protivnika. To je jedini put kojim možemo doći na nivo na kojem se nalazi Dinamo. Dinamo je objektivno u mnogim segmentima jači od nas. Mi ako budemo imali taj momčadski duh, zajedništvo i sinergiju s navijačima, onda je sve moguće”, dodao je.

“Rekao sam dečkima uoči utakmice – ima nas koliko nas ima, ali mislim da smo pravi i da možemo dobiti utakmicu. Neka uživaju u ovom trenutku, na nama je da ovo što prije zaboravimo i da se što prije pripremimo za utakmicu u srijedu protiv Istre. Ti bodovi vrijede isto kao ovi protiv Dinama”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.