Zoran Mamić: ‘Mi svoje dobre prilike koje smo imali nismo iskoristili i nismo zabili golove’

Foto: fah

Dinamo je na gostovanju kod Osijeka upisao prvi poraz u HNL-u ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitke Osijeku na pobjedi i čestitke njihovu vrataru Ivušiću na fantastičnoj predstavi. Nogomet se igra za golove, a mi svoje dobre prilike koje smo imali nismo iskoristili i nismo zabili golove. Osijek je to kaznio i na kraju zasluženo pobijedio”, kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

“Imali smo dosta problema u pripremi utakmice zbog reprezentacije i zbog bolesti. Pokušali smo izvući najbolju varijantu. Nakon početnih 10 ili 15 minuta preuzeli smo igru i kontrolu nad utakmicom, imali dvije fantastične situacije plus udarac Petkovića koji je Ivušić obranio. Treba zabit gol jer na ovakvoj utakmici nema puno prilika, a kada dođu, treba ih iskoristiti da bi rezultat bio pozitivan”, istaknuo je.

“Živimo u takvim vremenima, neke druge stvari nam kroje sastave, ali moramo se prilagoditi. Kako njima, tako i nama. Moramo iz te situacije izvući najbolje što možemo”, zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.