Nenad Bjelica o Dinamu: ‘Imamo 27 igrača koji su spremni dati sve za ovaj klub i grad’

Zagreb, 11.09.2019 - Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primo je igrače i vodstvo GNK Dinamo u povodu ulaska u Ligu prvaka. Na fotografiji Nenad Bjelica, Milan Bandić, Mirko Barišić. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Povodom plasmana Dinama u grupnu fazu Lige prvaka, gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić ugostio je prvu momčad i delegaciju Dinama na svečanom prijemu u palači Dverce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delegaciju kluba predstavljali su predsjednik Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras, članica Uprave Amra Peternel te članovi Izvršnog odbora, stručni stožer i igrači prve momčadi.

“Svjesni smo što Dinamo znači za Zagreb, Hrvatsku i hrvatski nogomet. Pokušavamo izvući najbolje iz naših igrača i želimo da u svakoj utakmici ostave srce na terenu i to je jedino što možemo obećati u ovome što dolazi. Vjerujem da ćemo biti uspješniji nego u nekim prijašnjim Ligama prvaka, zato jer imamo jednu homogenu skladnu momčad, 27 igrača koji su spremni dati sve za ovaj klub i grad. Nadamo se da će i Zagreb profitirati od Lige prvaka i da ćemo svi na kraju biti sretni i zadovoljni”, rekao je trener Nenad Bjelica medijima.

Predsjednik Mirko Barišić zahvalio se Gradu na potpori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pokazali ste da cijenite naše sportske uspjehe. Mi smo sedmi put izborili mjesto u Ligi prvaka koja je elitno i prestižno natjecanje. Dinamo je oduvijek pripadao Zagrebu, ponosni smo na to i uvijek smo tim rezultatima dizali i ugled našeg grada. Jako mi je drago što naš Zagreb vežemo za najznačajnija sportska zbivanja u Europi, pa i u svijetu. Gospodine gradonačelniče, posebno nam je drago što smo nakon uloženog truda donijeli odluke o izgradnji stadiona i kompleksa Maksimir, što je od presudnog značaja za naš klub, prenosi službena stranica GNK Dinama”, istaknuo je.

Okupljenima se obratio i Bandić.

“Dinamo je Zagreb i Hrvatska. Ušli ste u ligu najboljih i zaslužili ste najbolje. Veseli me prva utakmica Lige prvaka s Atalantom, pa dalje Shakhtar i Manchester City. Želim vam reći da nije sramota izgubiti, sramota je biti poražen. Igrajte svoju igru, budite prepoznatljivi kao do sada, pa makar nekad izgubili. Ali ne smijete biti poraženi i ne smijete uprljati grb koji časno nosite, zaštitni znak Zagreba i Hrvatske. To je simbol hrvatskog identiteta, klub je zagrebačka i hrvatska svetinja. Nenade, tebi hvala što si napravio jednu harmoničnu, efikasnu i jednu od najuspješnijih ekipa Europe. Želim vam puno zdravlja i uspjeha i da se zajedno veselimo”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napravit ćemo najljepši nogometni stadion u Hrvatskoj jer Dinamo to zaslužuje. A kada ja nešto kažem, to je više od potpisa. Onako kako Dinamo isprojektira, mi ćemo tako napraviti. Bit će to poklon vama, navijačima, Zagrebu i Hrvatskoj. Meni je Zagreb dao sve, a ja mu nisam vratio niti pola i zato ćemo vratiti s Dinamovim stadionom”, zaključio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.