Nenad Bjelica: ‘Ostajem u Dinamu, i iduće godine želim Ligu prvaka’

Foto: fah

Nenad Bjelica ponosan je na svoje igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napravili smo velike stvari, kobna za nas je bila ona utakmica sa Šahtarom u Zagrebu kad smo ispustili veliku prednost. Neću sad kriviti nikoga za ispadanje iz Europe. Prvo treba krenuti od nas samih, ja uvijek krećem od sebe. Bili smo dobri, na trenutke odlični, ali očito je da nam još malo nedostaje da bismo prošli dalje iz skupine Lige prvaka”, rekao je Dinamov trener.

“Tu sam do kraja sezone, a onda na kraju sezone možda uopće ne budemo pričali o ostanku. Pa imam ugovor s Dinamom na godinu i pol dana, dobro mi je tu, uživam u svemu i ne razmišljam o ničemu drugom. Želim s Dinamom opet ući u Ligu prvaka. Tako da je sve jasno”, dodao je u razgovoru za 24sata.

Što će biti s Danijem Olmom, Brunom Petkovićem, Mislavom Oršićem, Dominikom Livakovićem u siječnju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko to zna? Mi ne nemamo potrebu nikoga prodavati, ali ako za mjesec dana za nekoga od njih ili nekog drugog igrača dođe ponuda koja se ne može odbiti, onda će netko otići. Pa za Ivana Šunjića smo dobili ponudu od Birminghama koju nismo mogli odbiti”, kaže.

“Na tri utakmice u skupini Lige prvaka došlo je gotovo 90.000 gledatelja. Borili smo se do kraja za prolazak s momčadima koje su neusporedive skuplje od nas. To je nešto veliko. Bilo je u ovih godinu i pol dana velikih dana za Dinamo. Teško mi je reći koja mi je pobjeda najdraža. Viktorija Plzen, Benfica, Atalanta, recimo da su mi te tri malo ispred ovih ostalih”, zaključio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.