Nenad Bjelica: ‘S VAR-om je prostor za manipulaciju postao još veći’

Foto: fah

Iza Dinama je luda utakmica i remi sa Šahtarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jednostavno, to je – nogomet. Nije ni prvi ni zadnji put da se tako nešto dogodi. Bilo je i puno većih preokreta i ispuštanja pobjeda i mnogo većih momčadi nego što je Dinamo. Pa, recimo, dan prije nas je Inter vodio 2:0 protiv Borussije, a na koncu je izgubio 3:2… Ta dva pogotka koja smo primili splet su nesretnih okolnosti, ali i manjka naše koncentracije. Nismo dobro utakmicu priveli kraju. U tih posljednjih pet minuta Šahtar je sve riskirao, a mi nismo dobro reagirali na ubačaje sa strane i zbog toga smo brutalno kažnjeni. Bože moj, idemo dalje, siguran sam da će nam se negdje vratiti”, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica za Sportske novosti.

Ponovno je prigovorio na VAR.

“Kad sam bio trener u Poljskoj, šest mjeseci smo imali VAR. Bez ikakvog školovanja. Onda nam je stigao VAR sudac i pokazao nam je petnaestak-dvadesetak situacija za koje nitko nije imao pojma što se događa. S VAR-om je prostor za manipulaciju postao još veći. Prije smo znali kazati “ljudska pogreška”. A sad ima toliko prostora za manipulaciju da nismo svi skupa toga ni svjesni. Strašno, baš strašno”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi Atalanta.

“Vidite, nama je sada u glavi samo Rijeka. Za Atalantu ćemo se pripremati kad dođe vrijeme. Treba se što prije regenerirati za tu utakmicu, osvježiti. Vjerujem da će to dečki uspjeti emocionalno i tjelesno. Pričat ćemo puno s njima, psihološki rad je stalno potreban. Vjerujem da ćemo na Rujevici opet pokazati naše pravo lice”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.