Nestao zrakoplov u kojem je letio slavni argentinski napadač?

Foto: Snimka zaslona

Prema prvim informacijama, kako javljaju AFP i L’Equipe, nestao je mali zrakoplov, koji je letio između Francuske i Engleske, a u kojem je bio argentinski napadač Emiliano Sala (28). Sala je navodno u zrakoplovu bio sam s pilotom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Naime, argentinski napadač odletio je u Nantes u cilju da se pozdravi sa donedavnim suigračima prije odlaska u Cardiff. Argentinac je potpisao ugovor za Cardiff uz rekordnu odštetu od 17 milijuna eura. Podsjetimo, momčad Nantesa predvodi poznati bosansko – hercegovački trener Vahid Halilhodžić.

Argentinski nogometaš okupio je donedavne suigrače te se s njima fotografirao uz poruku: ”Posljednji pozdrav!”

Za francuski Nantes odigrao je u tri i pol godine 133 utakmice te postigao 48 golova, francuski klub se svom bivšem igraču zahvalio na društvenim mrežama.

Glasnogovornik nogometnog kluba Cardiff City potvrdio je da je zrakoplov iz Nantesa trebao sletjeti u glavni grad Walesa, no, to se nije dogodilo. ”Čuli smo vijesti i jako smo zabrinuti. Čekamo nove informacije. Zabrinuti smo za Emiliana Salu”, komentirao je cijeli slučaj predsjednik Cardiff Cityja Mehmet Dalman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog loše vremena potraga je privremeno prekinuta, a strahuje se da se zrakoplov srušio iznad Engleskog kanala.

”Primili smo poruku u ponedjeljak u 20:23 sata da je mali zrakoplov nestao s radara otprilike 25 kilometara od otoka Guersney u Engleskom kanalu. Odmah smo pokrenuli masovnu potragu i operaciju spašavanja u koju su uključeni helikopteri i brodovi. U zrakoplovu je bilo dvoje ljudi, a potragu smo morali prekinuti u dva ujutro, zbog pogoršanja vremena. Još nema traga zrakoplovu”, objavila je policija Guernseya. Radi se o otoku koji se nalazi između Francuske i Engleske. No, bliže je francuskoj obali.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.