Neuništivi Luka Modrić ušao u igru pa zabio gol

Foto: fah

Hrvatski kapetan Luka Modrić zabio je drugi ligaški pogodak za Real Madrid ove sezone u utakmici u kojoj je njegov klub svladao Sevillu (1:0). Trebalo je dugo da se prelomi utakmica i to nakon ulaska Modrića u igru. Bila je 75. minuta, zamijenio je Nacha Fernandeza, a samo šest minuta kasnije pao je pogodak, a strijelac je bio ni manje, ni više nego Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video možete pogledati OVDJE.

Opalio je loptu i poslao je neobranjivo u gostujuću mrežu za oduševljenje na tribinama, svi su skočili na noge. To je bio njegov drugi pogodak u La Ligi ove sezone za Kraljevski klub.

Inače, bila je to posebna utakmica i kapetana Seville Sergia Ramosa koji je prilikom predstavljanja dobio ovacije punog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvažnijih igrača u novijoj povijesti Real Madrida vratio se na Bernabeu. Ramos je u dresu “Kraljevskog kluba” proveo čak 16 godina upisavši 671 utakmicu, a kao stoper je zabio 101 gol. U dresu Reala osvojio je 22 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka, pet naslova španjolskog prvaka…

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.