Nevjerojatna priča iz svijeta tenisa: Izgubio od Đokovića, a onda je dobio čitav niz prijetećih poruka

Foto: Twitter

46. igrač svijeta, Kyle Edmund (22), izgubio je na startu Indian Wellsa od Novaka Đokovića i to ne bi bila neobična tema da nije uslijedio čitav niz stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekima njegov poraz nije dobro sjeo, pa su mu na Facebook poslali gomilu užasnih poruka. Tenisač je neke od poruka objavio.

Evo nekih od poruka koje je dobio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Treba te brutalno silovati i zaklati, isjeći na komadiće i baciti divljim svinjama” .

”Ubit ću te”

”Loš si i smrdiš, bojiš se pobijediti velikog igrača i zauvijek ćeš biti glupi challenger igrač bez pobjede.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ovoj nevjerojatnoj situaciji s kojom se suočavaju progovorili su i drugi tenisači, Samuel Groth, 182. tenisač svijeta, koncem prošle godine prijavio je prijetnje smrću njemu i njegovoj obitelji.

“Kladioničari mogu izgubiti na mom meču 50 dolara, ali ja sam ove godine izgubio jako puno neizvjesnih mečeva i sigurno je da meni vrijede više od tih 50 dolara. Kladioničari ne razumiju ono što prolazimo mi tenisači”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.