Nevjerojatne karaktersitike nove jurilice: Cristiano Ronaldo završio kupovinu automobila vrijednog nestvarnih devet milijuna eura…

Foto: Snimka zaslona

Portugalski reprezentativac, Cristiano Ronaldo, poznat je kao obožavatelj brzih i skupih automobila. Naravno, nije mu to ni teško biti s obzirom na primanja koja kao vrhunski nogometaš i zvijezda Juventusa ima. Ronaldo je godinama jedan od najbolje plaćenih nogometaša svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

You choose the view 😉😅

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Portugalac je tako završio kupovinu novog automobila vrijednog nevjerojatnih devet milijuna eura. Naime, u njegovoj garaži tako će se naći Bugatti Centodieci, vrijedan, kako smo već spomenuli, nestvarnih devet milijuna  eura i jedan je od samo deset primjeraka koji su napravljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, na talijanskom centodieci znači 110, a napravljen je u znak proslave 110. godišnjice Bugattija te ima zaista nevjerojatne karakteristike. Spomenimo samo neke od njih. Naime, maksimalna brzina mu je za automobil nevjerojatnih 380 km/h, a od 0 do 100 km/h ”razvije” za fascinantnih 2.24 sekunde. U njegovoj će garaži ova super skupa jurilica svoje mjesto naći na početku 2021. godine.

I dok čeka na novi ludi automobil u svojoj garaži Portugalac uživa u onome što već ima, a ima uistinu nevjerojatnu kolekciju spektakularnih automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.