Neymar brzo zaboravio novi europski poraz, po utjehu otišao na Ibizu

Foto: Instagram

Brzo je brazilski reprezentativac i igrač PSG-a, Neymar, zaboravio poraz u finalu Lige prvaka od Bayerna i činjenicu da se poslije poraza prenemagao po terenu zbog nemoći koju je osjetio kad je shvatio kako je ponovno ostao bez glavnog trofeja. U ”tugovanju” mu je svakako pomogla činjenica da je i dalje, unatoč novom europskom porazu, igrač koji je ostvario najveći transfer u nogometnoj povijesti, preko 200 milijuna eura platio je PSG Barceloni za osvajanje francuskih prvenstava i poraze u europskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

Que lindo la pasamos juntos ❤️ En familia

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

🤟🏽🤪

A post shared by ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon porata u finalu Lige prvaka gdje je sa PSG-om poražen od Bayerna (1:0), Neymar je otišao na odmor, a kao destinaciju je odabrao Ibizu, a imao je i društvo Maura i Wande Icardi, te Keylora Navasa i njegove supruge. Brazilac je na Ibizi odlučio potražiti zaborav za ono što se dogodilo u finalu LP-a. Ne bi mu trebalo biti teško, uskoro će nova sezona i novi pokušaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.