Neymar iskreno: Bojao sam se kad sam vidio Messija, kao da igram na Playstationu

Foto: fah

Vjerojatno najbolji nogometaš Brazila u ovom trenutku, koga su mnogi odavno proglasili novim Romarijom, Ronaldom, Bebetom, Neymar, progovorio je o svojim počecima u Barceloni nakon što je 2013. iz Santosa stigao u “ponos Katalonije”, klub koji redovito vodi glavnu riječ u španjolskom prvenstvu te u Ligi prvaka. Naravno, čelnici španjolskog nogometnog diva vrlo su rano odlučili angažirati mladog Brazilca čiji su talent prepoznali treneri i skauti Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad sam vidio Messija i ostale prije moje prve utakmice za Barcelonu, bojao sam se. Ušao sam u svlačionicu, a tamo su bili Messi, Xavi, Iniesta, Pique i Dani Alves. To dečki su bili moji idoli”, kazao je Neymar, koji, s obzirom na godine, ima dosta vremena postati zaštitni znak prvaka Španjolske i vođa nove generacije nogometne reprezentacije Brazila.

“Kad sam stigao u Barcelonu to je bilo gotovo kao da igram na Playstationu. Bilo je jako teško u početku. Srećom, imao sam Danija Alvesa koji mi je pomogao da se prilagodim i postanem ovo što sam sad”, zaključio je Brazilac koji je hrvatski nogomet zavio u crno prije dvije godine kada je, uz suca, bio glavni akter preokreta u utakmici između Hrvatske i Brazila (1:3) na Svjetskom prvenstvu baš u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.